Search

Tonje & Morten 18.08.2018

Disse herlige menneskene giftet seg på den mest populære dagen i år, altså the great eight day! Settingen tok sted på Rømskog Spa og Hotell - en nydelig plass midt i skogen med flotte høstfarger <3 Brudeparet var fullt bestemt på å ha vielsen ute, selvom det bøtta ned og blåste liten storm... Asså, jeg elsket det! Vielsen var selvfølgelig trappet ned og varte i typ 20 min, men jeg syns det er så kult at de valgte å ha utevielse uansett vind og vær. Etterpå var det champis og fingermat i et lite og fint lokale med utsikt mot vann og natur, før portrettbildene stod for tur. Brudeparet var ikke redd for litt møkk under neglene, noe som gjorde min jobb mye enklere på en regnfull dag. Stemningen, lokasjonen og brudeparet var helt fantastiske og jeg kosa meg maksimalt :)