Search

Marie & Eivind 10.02.2018

Updated: Sep 27, 2018


Marie og Eivind er to personer jeg har blitt kjent med gjennom min samboer, Anders. Jeg kaller de nå mine venner. Vi har kjent hverandre i fire år og har opplevd en del ting sammen - hytteturer, skiturer, quizkvelder, vinkvelder - u name it. Hytta i Valdres er et sted de har vært med oss, blant annet for å se på lokale til deres bryllup. Nythun Høyfjellstue - en perle som ligger i Steinsetbygda, Etnedal, ble et lett valg for Eivind og Marie. De begge har en relasjon til Valdres, samt er et aktivt par som liker seg ute i skiløypa og skogen. Jeg er glad jeg fikk vise de dette stedet da også jeg har brukt mye av min tid her. Litt usikkerhet ble det rundt årstiden de skulle gifte seg, men det falt altså på vinteren.

Vinterbryllup i Valdres - say no more.