Search

Anie & Krister 30.06.2018


Heldagsbryllup på Oscarsborg Festning i Drøbak <3

For det første - et herlig sted! Vielsen fant sted i selve borgen på denne øya utenfor Drøbak. Strykere spilte da bruden gikk ned midtgangen og solen varmet godt. Etter vielsen ble det et lite pust i bakken med piknik på gressplenen før portrettbildene stod for tur. Det var ganske så vanskelig å velge location da det er fint overalt, men jeg hadde klart å plukke ut noen da jeg var der et par uker før. Selskapet og festen var på hotellet, ja de har hotell på festningen - utrolig greit for gjestene som ikke tar nattbåten hjem igjen. En fantastisk solnedgang gjorde min jobb komplett da lyset ble magisk og jeg rakk noen portretter av brudeparet før jeg var ferdig for denne gangen.

Oscarsborg - flott sted for utevielse, fest , overnatting og fotografering!